Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Autor
Treść postu
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
jankielll
Do MIśkaP proszę prześlij mi co masz a ja podejmę się żeby to rozsyłac bo jak widac wszyscy chcą miec ale nikt nie chce pomóc. Pozdrawiam. e-mail kielaaaczkaa@wp.pl
gratuluję wszystkim którzy zdali i bardzo proszę o materiały w szczególności tablice rowena, tabelki z którymi mam problem i inne z góry pięknie dziękuje mój mail aaadrian4@gmail.com
14 wrz 2011, 22:12
Proszę rownież o materiały, nie wiem od czego zacząć zwyczajna5@o2.pl
15 wrz 2011, 07:36
jankielll
Do MIśkaP proszę prześlij mi co masz a ja podejmę się żeby to rozsyłac bo jak widac wszyscy chcą miec ale nikt nie chce pomóc. Pozdrawiam. e-mail kielaaaczkaa@wp.pl
Witam!! BĘdę bardzo wdzięczna za przesłanie materiałów. Głównie zależy mi na testach z umiejętności. Gata123@op.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
15 wrz 2011, 11:52
Gratulacje , Poprosiłbym w miare mozliwości o przesłanie materiałów na krystian_g12@wp.pl dziekuje z góry
15 wrz 2011, 12:58
Witam, proszę również o materiały do postępowania kwalifikacyjnego na mail dimal99@o2.pl dziekuje
15 wrz 2011, 16:03
perelka9
Proszę rownież o materiały, nie wiem od czego zacząć zwyczajna5@o2.pl
Od początku. Czyli.... od przejrzenia tematów "postępowanie kwalifikacyjne" i "gimnastyka umysłu".
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
15 wrz 2011, 16:57
Proszę o materiały na adres wnui@wp.pl, z góry dziękuję.
16 wrz 2011, 07:50
Bardzo proszę o materiały do egzaminu, przede wszystkim do testu umiejetności na adres gocha.k1@o2.pl. Pozdrawiam i z góry dziękuję.
16 wrz 2011, 09:35