I to ma być kiełbasa wyborcza? Toż to wyrób kiełbasopodobny (mom).
27 wrz 2014, 10:53
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Witam, mam prośbę jak Ktoś ma dobrą wole, na adres ruda584@wp.pl , będę wdzięczna, pozdrawiam
01 paź 2014, 06:00
witam, ja również poproszę o materiały a przede wszystkim jeśli chodzi o egzamin z umiejętności :) z góry bardzo dziękuję
02 paź 2014, 12:05
Witam
Mi w tym roku niestety się nie udało. Najbardziej poległam na teście umiejętności. Jeśli ktoś z Was ma materiały, testy, może podpowiedzieć z jakich książek należy się uczyć, będę bardzo wdzięczna. Najbardziej mi zależy na tabelkach, wykresach, testach tej dedukcji logicznej, zbiorach. będę bardzo wdzięczna za wszelką pomoc ap.kielce@gmail.com pozdrawiam
02 paź 2014, 12:11
Witam, proszę o materiały. Dziekuję
19 paź 2014, 15:53
Wszystkim nowym Użytkownikom forum przypominam, że materiały związane z egzaminem są dostępne na chomiku (użytkownik: urzednik.mianowany) i w związku z tym nie będą wysyłane na indywidualnie podawane adresy e-mailowe. Od dawna nie dostałam żadnych materiałów na naszą wspólną skrzynkę, dlatego nic nowego nie zostało umieszczone. Jeżeli Ktoś się zdecyduje na podzielenie się posiadanymi materiałamu, proszę o przesłanie - na pewno zostaną umieszczone na chomiku. Ze względu na fakt, że po udostępnieniu Wszystkim użytkownikom hasła do "magicznej skrzynki", wszystkie materiały raz na jakiś czas ginęły w tajemniczych okolicznościach - aktualnym hasłem dysponuję tylko ja i Edyta50. Dlatego też powstał chomik, na którym są tylko "nasze" materiały.
____________________________________ "Dreams are nothing more than wishes and a wish's just a dream you wish to come true.." :)
23 paź 2014, 19:55
Czy istnieje możliwość, aby materiały były dostępne na Dropbox lub innym dysku?
30 lis 2014, 18:29
Oooo i ja bardzo pięknie proszę o wszelkie materiały i pomoc na gruszka1000@wp.pl dziękiiii
13 sty 2015, 23:09
Equinox
Czy istnieje możliwość, aby materiały były dostępne na Dropbox lub innym dysku?
Jak tylko dostanę jakąś podpowiedź, jak te materiały tam umieścić, to ja problemu nie widzę
____________________________________ "Dreams are nothing more than wishes and a wish's just a dream you wish to come true.." :)