Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Chodzi mi po głowie spróbować...bo kto wie może już za chwilę nie będzie do czego. Więc jeśli mógłby ktoś podesłać pliki będę wdzięczna: agniechaa_86@wp.pl
26 sty 2018, 13:51
Mam pytanie do tych, którzy będą próbować przystąpić do egzaminu w 2018r. Z czego korzystacie ucząc się do testu umiejętności? Czy można znaleźć w necie materiały do nauki (skany testów, lub dane książek lub opracowań)
06 lut 2018, 17:44
Witam, również poproszę o materiały gocha_k7@tlen.pl Dzięki i życzę wszystkim powodzenia. Dopiero zaczynam przygotowanie, nie wiem czy to nie jest za późno...
11 lut 2018, 11:32
Ja też proszę o materiały. W najbliższym terminie juz raczej nie zdążę - ale jak będzie następny... rycz@ats.pl
____________________________________ "Ludzie cały czas żyją w strachu. Boimy się pogody, boimy się władzy, boimy się nocy i potworów, które czają się w mroku. Boimy się starości i śmierci. Niektórzy boją się nawet życia. Ludzie czują strach w prawie każdej minucie swego istnienia."
12 lut 2018, 08:41
Witam, również poproszę o materiały na adres: dizzy202@wp.pl Z góry dziękuję i życzę wszystkim powodzenia!
15 lut 2018, 10:06
Również prosiłbym o przesłanie materiałów na adres grzechm-83@o2.pl. Z góry dziękuję
17 lut 2018, 18:00