czy wiadomo "coś komuś" na temat premii przysługujących po reorganizacji, pracownikom obsługi bezpośredniej ?
Pierwsze słyszę ale miło by było, też trafiłam do OB... niewiedzieć dlaczego. Chociaż szczerze w w te premie wątpię no chyba że 50zł brutto/kwartał
15 gru 2010, 15:22
Reorganizacja
MarcinCz
czy wiadomo "coś komuś" na temat premii przysługujących po reorganizacji, pracownikom obsługi bezpośredniej ?
dobre chyba sam nie wierzysz w to co piszesz.
15 gru 2010, 15:52
Reorganizacja
MarcinCz
Hej ale co to ma być, to pracownikom z OB się nie należy - wydaje mi się, że nagrody (bo u nas premii to już dawno nie ma) otrzymuje się za wykonanie dodatkowych czynności a nie za to w jakiej komórce się pracuje.
15 gru 2010, 17:02
Reorganizacja
Drago
No więc, od 1 stycznia jedziemy według rozkładu...
Szczęśliwcy ... W Pyrlandii struktura nadal nie zatwierdzona! Chodzą słuchy, że 3 stycznia o godz. 8.00 tak będzie wyglądać wejście do urzędu:
NUS - "Dzień dobry, Pani. Witam w Nowym Roku. Nazwisko?". Ja - "Kowalska". NUS - "Drugie piętro, trzecie drzwi po lewej. I zgłosić się, proszę, do Pana Nowaka. Od dzisiaj jest Pani przełożonym".
15 gru 2010, 17:12
Reorganizacja
MarcinCz
To nie dostałeś podwyżki, że pytasz się o premie? W moim us-ku gdzie od jakiegoś czasu panuje miłość i wzajemna dobroć pracownicy OB zwłaszcza ci od "pierwszego kontaktu" mają obiecaną od NUS-a kupę kasy. Już teraz zbierają torby plastikowe w marketach żeby móc tą kasę zabrać po wypłacie po pierwszym stycznia...Wal do swojego starego i się upominaj bo to chyba standard ogólnopolski taki ma być
____________________________________ "No Laguna, teraz to my możemy wszystko..."
15 gru 2010, 17:51
Reorganizacja
U nas krążą słuchy, że cała ta kasa co to pozostanie po racjonalizacji na OB ma iść...
15 gru 2010, 18:17
Reorganizacja
Rozkoszna
U nas krążą słuchy, że cała ta kasa co to pozostanie po racjonalizacji na OB ma iść...
Szanuję wszystkich, ale co wyjątkowego jest w OB, że takie fory ma?
15 gru 2010, 18:28
Reorganizacja
Skarbowcy, mam pytanie czy w Waszych Urzędach Nowy Regulamin Organizacyjny był konsultowany ze Związkami Zawodowymi bo unas Pan Naczelnik pominął wszystko milczeniem, wszystko odbywało się w wielkiej tajemnicy. Proszę o informację. Pozdrawiam.
15 gru 2010, 19:03
Reorganizacja
Robocop
Skarbowcy, mam pytanie czy w Waszych Urzędach Nowy Regulamin Organizacyjny był konsultowany ze Związkami Zawodowymi bo unas Pan Naczelnik pominął wszystko milczeniem, wszystko odbywało się w wielkiej tajemnicy. Proszę o informację. Pozdrawiam.
tak u nas były konsultacje.
15 gru 2010, 19:49
Reorganizacja
Rozkoszna
No patrz. A u nas krążą słuchy, że na PP.
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
15 gru 2010, 21:52
Reorganizacja
PP będzie teraz miało jak w inkubatorze. To właśnie w OB będzie "obóz pracy"- stad należna podwyżka.
15 gru 2010, 21:56
Reorganizacja
Pinero
Rozkoszna
No patrz. A u nas krążą słuchy, że na PP.
Wy tak na serio sądzicie, że zobaczycie choćby jedną złotówkę, która zostanie po racjonalizacji?
16 gru 2010, 06:14
Reorganizacja
sprawa
PP będzie teraz miało jak w inkubatorze. To właśnie w OB będzie "obóz pracy"- stad należna podwyżka.
j Ja też stawiam na PP...przynajmniej u nas
16 gru 2010, 09:37
Reorganizacja
Polokokta
MarcinCz
To nie dostałeś podwyżki, że pytasz się o premie? W moim us-ku gdzie od jakiegoś czasu panuje miłość i wzajemna dobroć pracownicy OB zwłaszcza ci od "pierwszego kontaktu" mają obiecaną od NUS-a kupę kasy. Już teraz zbierają torby plastikowe w marketach żeby móc tą kasę zabrać po wypłacie po pierwszym stycznia...Wal do swojego starego i się upominaj bo to chyba standard ogólnopolski taki ma być
Jaja sobie z kolegi robisz a on bidak poszedł... i już jest prawie zwolniony z pracy...
____________________________________ "Ludzie cały czas żyją w strachu. Boimy się pogody, boimy się władzy, boimy się nocy i potworów, które czają się w mroku. Boimy się starości i śmierci. Niektórzy boją się nawet życia. Ludzie czują strach w prawie każdej minucie swego istnienia."